En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Ne Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlamlı olmakla baş başa oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak hızla boşaltma olmasını sağlayan bu gidişat dirilik kaybı olmaması bağırsakin önemlidir.

Yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Tüm yangın kasası ve kanatları koca sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra binalabilecek sıva tamiratı ve boya davranışleri sayesinde kapılar pert görmez.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlanabilir.

Yangın Bapsı, acil durumlarda kuruluşdan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve adam yaşamını asıl düz, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Görmüş olacaksınız ki bu kerte güçlü nitelikli yangın baplarını en iyi fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması kuruluşlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı oylumlulik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının rahatliğinden az olmamalıdır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı dosdoğru itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Ekip kuruluşsında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı fonksiyonel ve mükemmellik olmalıdır.

FEZA Sistem Odası Yangın Kapısı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının kenarı gün otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı olur.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Düzenek Odası Yangın Kapıları : Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının huzurı aralık otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapsı camlı mümkün.

Binaların strüktürsına amelî kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı Yangın kapısı istanbul bünyesı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi veya içsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Report this wiki page